Mister Madame

Spaar voor korting

Schoenen die perfect bij je passen, daar gaan we voor bij Van Lier Schoenen. Met persoonlijke aandacht en een toegewijde service. Met ons spaarsysteem bieden we je graag de mogelijkheid om te kunnen sparen op leuke kortingen op onze ruime collectie.

Automatisch punten sparen

Wanneer je je inschrijft voor ons spaarsysteem, spaar je automatisch punten die je in kunt wisselen voor leuke kortingen. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en snel, in onze winkel. Bij iedere aankoop in onze winkel of in onze webshop ontvang je punten. Genoeg gespaard? Verzilver dan je spaarpunten en ontvang een leuke korting op je nieuwste aankoop!

Hoe werkt het spaarsysteem?

Een van onze medewerkers kan je eenvoudig inschrijven in onze winkel. We hebben hiervoor je naam, adres en woonplaats nodig, die we uiteraard alleen gebruiken voor ons spaarsysteem. Kom je nog eens in onze winkel en doe je een aankoop, dan worden je punten automatisch aangevuld door je postcode en huisnummer te noemen. 

De spelregels

  • Bij elke besteding van €1,- wordt 1 spaarpunt geregistreerd. Ook als je een product aanschaft in onze webshop. Je ziet het aantal gespaarde punten verschijnen op de kassabon. 
  • Je gespaarde punten worden gekoppeld aan je NAW gegevens. Het overdragen van spaarpunten op iemand anders is niet mogelijk.
  • Bij minimaal 750 spaarpunten is het mogelijk om je spaarpunten te verzilveren. De waarde van 750 punten is €22,50.
  • Het is niet mogelijk om spaarpunten in te wisselen tegen contant geld.
  • Bij de aankoop van afgeprijsde artikelen, aanbiedingen en schoenreparaties worden geen punten gespaard. Gespaarde punten verzilveren bij de aankoop van afgeprijsde artikelen is wel mogelijk.

Kom je binnenkort langs in onze winkel? Dan zorgen wij ervoor dat je direct met sparen kunt beginnen!

 

Van Lier Schoenen behoudt zich het recht de nodige consequenties te verbinden aan enig misbruik en indien nodig de spelregels/voorwaarden aan te passen.

Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur