Mister Madame

Van Lier schoenen Belfeld: aandacht en toegewijde service

Bij Van Lier Schoenen Belfeld staan we voor aandacht en een toegewijde service. Als familiebedrijf, met inmiddels de derde generatie aan het roer, gaan we iedere dag voor onze doelstelling: onze klanten zo goed en eerlijk mogelijk helpen, zodat zij met een goed gevoel bij ons de deur uitgaan. Dat begint al met onze gastvrije ontvangst: je kunt bij ons altijd rekenen op een warm welkom, en in onze coffeecorner staat de koffie voor je klaar. Met iets lekkers natuurlijk! 

Kwaliteit staat altijd voorop!

Kwaliteit staat altijd voorop!

In onze winkel vind je een breed aanbod aan dames-, heren-, kinder- en outdoor-schoenen. Hierbij maken wij zelf een zorgvuldige selectie van de merken en collecties waarvan wij vinden dat ze bij onze klanten passen. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop. Heb je eigen inlegzolen? Of heb je extra smalle of juist brede voeten? Ook dan bieden wij je een ruime keuze in schoenen! Voor welke schoen je ook komt, wij nemen graag de tijd voor je. Om je voeten op te meten, je te adviseren over de juiste maat en pasvorm én om samen met jou de schoenen te zoeken die ook qua uitstraling helemaal bij je passen!  

Ons team

Bij Van Lier Schoenen Belfeld werken we met vijftien enthousiaste medewerkers, ieder met zijn eigen vakmanschap. Eén ding hebben we gemeen: we hebben een oprechte drijfveer om je altijd zo goed mogelijk te helpen. Ook als je onverhoopt niet lekker loopt op je nieuwe schoenen, staan wij voor je klaar. In onze eigen schoenmakerij vermaken wij je schoenen graag, zodat ze comfortabel zitten en jij er zoveel mogelijk plezier van hebt. Bovendien beschikken we over een eigen Voet Advies Centrum, waar onze gespecialiseerde podologen en pedicures je graag verder helpen. 

 

De kidsafdeling Van Lier Belfeld

 

Dé kinderschoenenspecialist

Op onze kids-afdeling vind je de grootste collectie kinderschoenen van Zuidoost-Nederland. Ook hier staan we voor je klaar met een goed advies. Kinderen zijn in de groei, en het is dan ook extra belangrijk dat zij goede schoenen dragen. Daarom kun je bij ons rekenen op een uitgebreide kennis en expertise op het gebied van kinderschoenen en -voeten. Naast een goed advies bieden we op onze kids-afdeling ook een ruim aanbod van trendy kinderschoenen. Het oog wil immers ook wat! 

Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur