Mister Madame

MisterMadame: shop online met dezelfde service

Van Lier Schoenen staat voor aandacht, toegewijde service én schoenen die perfect bij je passen. Van onze ruime collectie tot de beste voetzorg: in onze winkel vind je alles onder één dak. Maar we bieden je ook graag het gemak van online. Daarom kun je onze schoenen ook vinden op mistermadame.nl Hier shop je vanuit je luie stoel, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heb je toch vragen over je schoenen, wil je passen of heb je behoefte aan voetzorg van één van onze specialisten? Dan ben je natuurlijk altijd welkom in onze winkel! 

Meest uitgebreide assortiment 

MisterMadame is een samenwerking van Van Lier Schoenen met vier andere toonaangevende schoenenwinkels in Nederland: Van Keeken Schoenen uit Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Noord-Holland), Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland) en Snoeren schoen- en voetspecialist uit Teteringen (Noord-Brabant). Samen bieden we een uitgebreid online assortiment van goede schoenen. Een andere kleur, een andere maat of nét even een andere variant van je favoriete schoen? Wij bestellen deze natuurlijk graag voor je in de winkel, maar je vindt ze ook op mistermadame.nl! 
 
Bij MisterMadame vind je de ervaring van toen, gecombineerd met de kennis van nu. De beste online shopervaring mét de service van Van Lier Schoenen.  

 

Bekijk collectie bij MisterMadame

Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur