Mister Madame

Wij geloven in goed

Bij Van Lier Schoenen Belfeld geloven we in goed. Goede merken, goed advies, goede service. Dat vind je terug in alles wat wij doen. Van een eerlijk advies tot deskundige voetzorg, van shoppen op afspraak tot onze eigen schoenmakerij, hieronder zetten we onze services graag voor je op een rij!

Eerlijk en deskundig advies

Bij Van Lier Schoenen Belfeld kun je rekenen op een eerlijk en deskundig advies. Wij werken, samen met onze eigen schoenmakerij en ons Voet Advies Centrum, aan één doel: mensen iedere dag blij maken met fijne schoenen, waar zij lekker en zonder klachten op kunnen lopen.

Eigen schoenmakerij

In onze eigen schoenmakerij kun je terecht voor schoenreparaties én het perfect op maat laten maken van je schoenen.

Voet Advies Centrum

Van Lier Schoenen Belfeld beschikt over een Voet Advies Centrum in eigen huis. Hier kun je terecht voor advies en behandelingen van onze gespecialiseerde podologen en pedicures. Op die manier combineren we een ruime collectie kwaliteitsschoenen en deskundige verkoopadviseurs met extra zorg voor je voeten!

Meer over voetzorg

De koffie staat voor je klaar

Bij Van Lier Schoenen Belfeld ontvangen we je met een warm welkom. In onze coffeecorner staan koffie, thee, chocolademelk en limonade voor je klaar. Daarbij serveren we graag iets lekkers, zowel voor jezelf als voor je kinderen. Ga lekker zitten, en geniet van je bezoek aan onze winkel!

Shoppen op afspraak

Wil je shoppen in alle rust, en met alle tijd en aandacht van onze verkoopadviseurs? Maak een afspraak voor personal shoppen!

Maak direct een afspraak

Punten sparen met ons spaarsysteem

Wanneer je je inschrijft voor ons spaarsysteem, spaar je automatisch punten die je in kunt wisselen voor leuke kortingen. Inschrijven gaat heel gemakkelijk en snel, in onze winkel. Bij iedere aankoop in onze winkel of in onze webshop ontvang je punten. Genoeg gespaard? Verzilver dan je spaarpunten en ontvang een leuke korting op je nieuwste aankoop!

Meer over het spaarsysteem

24/7 shoppen op MisterMadame.nl

Een unieke combinatie van de service van Van Lier Schoenen Belfeld én het gemak van online. Dat is onze webshop MisterMadame. Je shopt er 24/7 je favoriete schoenen!

Meer over MisterMadame

Gratis parkeren voor de deur

Bij Van Lier Schoenen Belfeld kun je altijd gratis parkeren voor de deur. Recht voor onze deur vind je acht parkeerplekken en op slechts 20 meter van onze winkel ligt een groot openbaar parkeerterrein. Op beide parkeerplaatsen kun je gratis en zonder blauwe kaart parkeren.

Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur