Mister Madame

Ontdek de Lekker Lopen Weken!

Een leven lang lekker lopen voor het hele gezin. Dát is waar we bij Van Lier Schoenen en bij MisterMadame, onze webshop, elke dag voor gaan. Van 11 tot en met 24 april geniet je tijdens de Lekker Lopen Weken van MisterMadame van diverse toffe acties, giveaways en evenementen in alle aangesloten winkels. Zo ook bij Van Lier Schoenen in Belfeld!

XSENSIBLE WANDELEVENT

Op dinsdag 18 april om 10.00 uur kun je wandelschoenen van Xsensible uitproberen tijdens het Xsensible wandelevent. Je maakt een geweldige wandeling met een aansluitende lunch voor maar €12,50. Tijdens de wandeling loop je een route van c.a. 7 km en mag je wandelschoenen van Xsensible uit proberen die door ons worden verstrekt. Wil je de schoenen na afloop van de wandeling aanschaffen? Dan krijg je de geïnvesteerde €12,50 als korting! Wij hebben plaats voor 20 deelnemers. Opgeven kan in de winkel, of bellen naar 077-4751263 of een mailtje sturen naar [email protected]

HIELSPOOR INLOOPDAG

Heb je een staand of lopend beroep, bouw je een hardloopprogramma te snel uit of heb je overgewicht? Dan kun je al snel last krijgen van hielspoor: een voetprobleem dat onze podotherapeuten vaak tegenkomen. Maar wist je dat je door veel op (teen)slippers te lopen je ook klachten kunt ontwikkelen? Op zaterdag 22 april ben je tijdens de hielspoor inloopdag van harte welkom in onze winkel om je door onze deskundige voetspecialist persoonlijk te laten adviseren.

SCHOEN APK-DAGEN

Op 14, 15, 21 en 22 april ben je in onze winkel meer dan welkom voor een echte "schoen-apk"! Laat gratis je schoenen poetsen én door professionals checken op eventuele gebreken. Is er een reparatie nodig? Dan informeren onze schoenmakers je graag over de kosten en voeren we de reparatie voor je uit.

GIVEAWAY: SAICARA VOETCREME

Een echt verwenmomentje voor jezelf! Tijdens de Lekker Lopen Weken krijg je bij een besteding van €99,95 in onze winkel een heerlijke, luxe voetcrème van Saicara cadeau, zolang de voorraad strekt. Deze actie geldt óók online in de webshop van MisterMadame. Zien we je snel?

WIN EEN WEEKEND TERSCHELLING

Als klap op de vuurpijl kun je tijdens de Lekker Lopen Weken een heerlijk weekendje weg winnen! Vanaf een besteding van €99,95 in onze winkel loot je namelijk mee voor een reisje naar Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen, t.w.v. maar liefst €574,- ! Vul je gegevens in op het kaartje én schrijf je meteen in voor de nieuwsbrieven van MisterMadame en onze winkel.

Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur