Mister Madame

Van Lier Schoenen viert haar 90 jarig jubileum

Sinds onze Opa in 1932 de deuren opende, is van Lier schoenen een begrip in de regio. Opa Sjraar is gestart met een kleine schoenmakerij en later ook met de verkoop van schoenen. Onze vader Jan en moeder Leny van Lier hebben in 1964 de winkel & schoenmakerij overgenomen en door de jaren heen steeds weer verder uitgebreid.

Er is in al die 90 jaar veel gebeurd. Na meerdere verbouwingen is de winkel steeds groter geworden. De laatste grote verbouwing was in 2017, toen hebben we het buurpand gekocht waardoor we de dames- heren- en kinderafdelingen konden uitbreiden en grotere collecties konden presenteren. Daarnaast zijn we ons gaan specialiseren in kwaliteitsschoenen in alle wijdtematen voor kinder-, dames-  en herenschoenen.

90 jarig jubileum Van Lier Schoenen Belfeld

Sinds het jaar 2000 staan wij, de derde generatie, aan het roer. Dit doen wij niet alleen, maar met een super enthousiast team van verkoopadviseurs en een eigen schoenmaker die ons allemaal enorm versterken. We blijven continu vernieuwen, zowel in onze winkel als online, zodat we perfect bij alle wensen van onze klanten blijven aansluiten. Sinds begin dit jaar hebben we samen met 4 collega schoenenwinkels een webshop gelanceerd: MisterMadame, zodat je ook online onze collecties kunt bekijken én shoppen. Maar nog liever begroeten we je in onze winkel, zodat we je persoonlijk kunnen adviseren. Onze visie blijft schoenen moet je kunnen zien, voelen en passen!

Wie jarig is trakteert! Om ons 90 jarig jubileum te vieren, hebben we spectaculaire jubileumacties voor dames, heren én kids! Daarnaast staat voor alle klanten koffie met iets lekkers klaar in onze winkel. Loop eens bij ons binnen, je bent van harte welkom!

Graag tot ziens,
Monique, Roger en Danny & Team van Lier Schoenen

terug naar overzicht
Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur