Mister Madame

Geniet van de Lekker Lopen Weken bij MisterMadame & Van Lier Schoenen Belfeld!

Het is weer zover: de Lekker lopen weken bij MisterMadame! Gedurende drie weken, van 6 tot en met 25 november, geniet je van diverse geweldige acties in de webshop van MisterMadame én bij ons in de winkel in Belfeld. Alles staat in het teken van drie belangrijke thema’s: lekker meten, lekker poetsen en natuurlijk... lekker lopen! Lees snel verder en ontdek alle toffe acties! 

Poetsbox

Speciaal voor het najaar hebben we een geweldige box voor je samengesteld. Met de 3 producten in deze poets-box kun je jouw schoenen (suède of gladleer) schoonmaken, voeden en beschermen. Zo zijn jouw schoenen helemaal klaar voor het koudere weer. Je scoort ‘m nu voor maar €12,50 in plaats van 20,00! 

Win een weekendje Terschelling  

De Lekker Lopen Weken zouden de Lekker Lopen Weken niet zijn als er niet ook een toffe prijs te winnen zou zijn! Bij een besteding vanaf €99,95 in onze winkel maak je kans op een weekendje Terschelling met verblijf bij de Walvisvaarder voor 2 personen, t.w.v. €574,-! Wil je graag meedoen? Vul na aankoop van je nieuwe schoenen je gegevens in op het kaartje aan de kassa. Veel geluk gewenst! 

Gratis voetscanmiddag 

Voet- enkel- of knieproblemen? Diabetes of reuma? Overbelasting of vermoeidheidsklachten? Heb je vragen over je voeten, je voetproblemen en wat voor jou de juiste schoenen zijn? Kom dan naar onze gratis voetscanmiddag, die wij samen organiseren met Reumkens voet & zorg. 

  • Op 7 november tussen 13.30 en 17.00 voor dames en heren 
  • Op 10 november tussen 13.30 en 17.00 voor kids 

Xsensible experience dagen 

De schoenen van Xsensible zijn al jaren een van onze favorieten. Zo ook het ‘Golden Gate’ model: een stijlvolle schoenen met het hoogste comfort. Wil je dat ook graag ervaren? Dat kan! Op 14 en 15 november ben je van harte welkom in onze winkel om de schoenen te passen en uit te proberen. Zien we je dan?  

Lekker poetsen 

Kunnen jouw schoenen wel een update gebruiken? Kom dan op 22, 24 of 25 november langs bij Van Lier Schoenen in Belfeld! Op deze dagen is onze schoenmaker in de winkel aanwezig die je graag voorziet van persoonlijk advies en het benodigde onderhoud. Schoenen klaar? Poetsen maar!  

terug naar overzicht
Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur