Mister Madame

Meet MisterMadame!

Naar welke schoenen je ook op zoek bent, in onze winkel verwelkomen we jou graag met persoonlijk advies en aandacht. Al 90 jaar is onze visie schoenen moet je zien, voelen, passen! Maar wij blijven bij de tijd en met trots presenteren we onze nieuwe online schoenenwinkel: MisterMadame!

Samen met vier andere schoenmode-experts door heel Nederland, hebben we een online webshop gerealiseerd, genaamd MisterMadame. Dé plek waar vakmanschap, historie én de specialisaties van alle winkels wordt gecombineerd.

Ons familiebedrijf heeft hiervoor de handen ineen geslagen met vier andere prachtige familiebedrijven uit de schoenenbranche. MisterMadame is een samenwerking tussen Van Keeken Schoenen uit Alpen aan den Rijn (Zuid-Holland), Snoeren Footfashion uit Teteringen (Noord-Brabant), Van Schijndel Schoenen uit Hilversum (Zuid-Holland), Van Camp Schoenen & Fashion uit Lunteren (Gelderland) en wijzelf. De passie voor 'de juiste schoen voor elke voet' is wat ons samenbracht. Wij zijn het erover eens dat de betrouwbare garantie die je in onze winkels krijgt, ook online beschikbaar moet zijn.

Door onze samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.

Niet alleen voor de beste schoenen ben je bij MisterMadame aan het juiste adres. Ook voor het beantwoorden van vragen over schoenmode en voetzorg én voor persoonlijk shopadvies staat MisterMadame graag voor je klaar. Online via de website, de telefoon of de chat, maar ook in onze winkel, zoals je van ons gewend bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje op www.mistermadame.nl

terug naar overzicht
Ruim 500m2 <br> schoenmode en voetzorg

Ruim 500m2
schoenmode en voetzorg

Persoonlijk en <br> deskundig advies

Persoonlijk en
deskundig advies

De koffie staat <br> voor je klaar

De koffie staat
voor je klaar

90 jaar kennis <br> en ervaring

90 jaar kennis
en ervaring

Gratis parkeren <br> voor de deur

Gratis parkeren
voor de deur